Bestilling af skolebuskort

Bestil skolebuskort til offentlige busruter

  • Hvis du ikke er berettiget til gratis kørsel, og hvis du går i folkeskolen eller på private skoler eller friskoler i 0. – 10. klasse, kan du her bestille et DOT-skolebuskort til de offentlige busruter.
  • Skolebuskortet til de offentlige busser kan kun bruges i de offentlige busser, som kører indenfor de zoner, som står på kortet.

Pris (skoleåret 2016/17 for Movia Syd):

2 zoner - 1.470 kr.
3 zoner - 2.215 kr.
4 zoner - 2.955 kr.
5 zoner - 3.690 kr.
6 zoner - 4.420 kr.
7 zoner - 5.145 kr.
8 zoner - 5.865 kr.
Alle zoner - 6.615 kr.

Når du har bestilt kortet, vil kørselskontoret videregive din bestilling til Movia. Når kortet er færdigt, vil det blive sendt direkte fra Movia til din adresse. Kørselskontoret lægger beløbet ud for dig. Når du har fået kortet leveret, vil kommunen sende en faktura til elevens forælder via e-boks eller med brev. Opkrævninger for kort, som er bestilt i perioden juni-september udsendes i slutningen af september måned. Kort bestilt herefter vil blive opkrævet efter 1-2 måneder.

Hvis du er folkeskoleelev og mener, at du er berettiget til et gratis skolebuskort til de kommunale skolebusser, skal du henvende dig til kørselskontoret. Du kan ikke købe et skolebuskort til de kommunale skolebusser.Du vil få en e-mail når der sket en ændring på denne side