Bestil tid til pas og kørekort

Du skal bestille tid til at få pas, kørekort og legitimationskort i Borgerservice Kvik Præstø og i Borgerservice Kvik Møn. I Vordingborg er det muligt at bestille pas, kørekort og legitimationskort både med og uden tidsbestilling.

  • I vores Borgerservice Kvik i Præstø og Møn ekspederes pas, kørekort og legitimationskort kun om onsdagen - og kun ved forudgående tidsbestilling.
  • I Borgerservice Vordingborg ekspederes pas, kørekort og legitimationskort mandag, tirsdag, torsdag og fredag.
  • I Vordingborg kan du bestille tid på forhånd, men der er også mulighed for at møde op uden forudgående tidsbestilling.
  • Du skal altid møde personligt op i et af Borgerservicecentrene - også når du skal bestille eller forny pas til børn. Læs mere om pas.

Du skal herunder vælge hvilket sted, du vil bestille tid til.

Når du er logget ind, vil du blive bedt om at vælge, hvilket område under pas, kørekort og legitimationskort, som din henvendelse drejer sig om, og herefter kan du bestille en tid. Du kan bestille tid ved at logge på med NemID eller ved at oprette dig som bruger.

Fra dags dato kan der bestilles en tid 28 dage frem.

Har du brug for hjælp til at bestille en tid, kan du ringe til vores hovednummer 55363636 eller henvende dig i Borgerservice Kvik.

Borgerservice Vordingborg

Borgerservice Kvik Præstø  

Borgerservice Kvik Møn