Efterårsferie: Møn og sydsjælland i fisk

I regi af Fishing Zealand er der i masser af lystfiskearrangementer efterårsferien.

Der er tilbud både til familierne, til fiskenørderne og til de der blot er naturinteresserede. Arrangementerne er som hovedregel gratis – et enkelt er dog mod betaling, og der kan være begrænsning i deltagerantal. ”Vi har en række spændende aktiviteter, som jeg håber mange af kommunens borgere og turister vil deltage i”, siger Thomas Christfort, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget og formand for Fishings Zealands Styregruppe. ”I Fishing Zealand samarbejder 12 kommuner om at forbedre tilbuddene til såvel danske som udenlandske lystfiskere”, fortsætter Thomas Christfort. ”Fishing Zealand aktiviteterne er del af kommunens strategi i forhold til at udvikle kyst- og lystfiskerturismen” slutter Thomas Christfort.

Arrangementerne i Vordingborg Kommune
Familiefiskeri på Camping Mønbroen lørdag d. 15. oktober kl. 11-14.
Guidet tur langs Vinterbølle Bæk søndag d. 16. oktober kl. 13-17.
Streetfishing i Stege Havn mandag d. 17. oktober kl. 11-14.
En dag i fluefiskeriets tegn på Residens Møn onsdag d. 19. oktober kl. 14.
Foredrag, fluebindingsundervisning og spisning på Resistens Møn onsdag d. 19. oktober kl. 19. Kræver tilmelding. Pris alt inkl. 129 kr.
Familiefiskeri på Klintholm Havn onsdag d. 19. oktober kl. 12-16.
Aktiviteter på Liza ´s Gallery Lørdag d. 15. oktober fernisering på udstillingen ”Inner Seascapes – 55.6 degrees” North kl. 11-18.
Salon med Niels Valentin tirsdag d. 18. oktober kl. 19-21.

Læs mere om arrangementerne i Vordingborg Kommune og om alle arrangementer i Fishing Zealand

Fishing Zealand er et samarbejde mellem 12 kommuner og Danmarks Sportsfiskerforbund. De 12 kommuner er Vordingborg, Guldborgsund, Næstved, Stevns, Roskilde, Lejre, Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Halsnæs, Gribskov og Helsingør. Fishing Zealand er et samarbejde om turisme, frivillighedsarbejde, ungearbejde og beskyttelse af fiskenes levesteder. Lystfiskeri er omdrejningspunktet for de forskellige indsatser. Der er mange arrangementer og aktiviteter i årets løb. Fishing Zealand-ugen har til formål at sætte fokus på - og udvikle lystfiskerturismen, og samlet at vise hvad Fishing Zealand arbejder med.