25. Jun 2018

Cirkus Arena - Nordens Største Cirkus m. Bubber

BUBBER ÅBNER CIRKUS ARENAS EVENTYRBOG. Cirkus Arena får i år uventet besøg, når hele Danmarks Bubber kommer forbi åbner Cirkus Arenas store eventyrbog

FAKTA
TIDSPUNKT: d. 30/06. kl. 17
PRIS: Entré: 230,00 dkk - 360,00 dkk
ARRANGØR: Stege Fælled
STED: Klintevej, Stege, 4780 (Se på Google Maps)
kultunaut.dk

Cirkus Arenas eventyrlige historie er fortællingen om et magisk eventyrligt univers, der finder sted under den røde gule teltdug. Et univers som kun ganske få kender som kun finder sted, når cirkusdirektør Benny Berdino åbner sin store eventyrbog. Det er historien om en manege, hvor artister fra hele verden drømmer om at optræde, men hvor kun de allerdygtigste får lov. En manege hvor kun fantasien sætter grænser, alt kan ske.

I 2017 får cirkus helt uventet besøg, for lige som cirkusdirektøren Benny skal til at starte på sit eventyr, dukker Bubber op med et stort ønske om at overtage fortællingen af den eventyrlige historie. Og han får lov.

Om Bubber holder sig til eventyret, eller om han lader fantasien løbe af med sig, kan vi desværre ikke fortælle. Men vi kan afsløre så meget, at du kommer til at møde artister i verdensklasse. Artister fra hele verden, der på magisk vis alle bærer rundt på et eventyr. Glæd dig, det gør vi!

Skynd dig at få fat i en billet til dette års fortryllende eventyrlige Cirkus Arena-forestilling.

Læs mere se alle artisterne på www.arena.dk

Såfremt der er udsolgt hos Ticketmaster, henviser vi til Cirkus Arena på tlf nr. 40300102.

Billetter sælges via www.ticketmaster.dk Ticketmasters Servicecenter på tlf nr. 70156565