Om skolen

Svend Gønge-Skolen ligger placeret i den nordlige del af Vordingborg Kommune og består af to afdelinger. Lundby er den største afdeling med klasser fra 0.-9. klasse og Bårse med klasser fra 0.-3. klasse. Indskolingen på Svend Gønge-Skolen samarbejder tæt imellem afdelingerne.

Skolen er renoveret inden for det seneste år således, at skolen fremstår lys, venlig og med fantastiske faciliteter. Skolen har 1-2 spor med over 380 elever fordelt på 0.-9. klasse, med tilhørende skoleklub for 0.-3. klasse og 4.-6. klasse.

Skolen er inde i en rivende udvikling og er et stort aktiv i lokalområdet, hvilket deltagelse i bl.a. Kultur & Familiefestival er et bevis på. Skole og skoleklub har stor fokus på trivsel, sundhed, fællesskaber samt høj faglig undervisning. Skolen har de seneste år præsteret høje procenttal af elever som erklæres uddannelsesparate, samt fremgang i afgangsprøvekarakter.

Svend Gønge-Skolen har meget dygtige og engagerede medarbejdere, som yder en kæmpe indsats hver dag i samarbejde om skolens kerneopgave.

På Svend Gønge-Skolen er der plads til alle.

• Her kan du læse mere om Svend Gønge-Skolens afdelinger

Afdelinger