Tilmeld en aktivitet

Vi inviterer igen i år alle foreninger og ildsjæle til at blive en del af VANDUGEN i uge 24.

Formålet med VANDUGEN er at vise vores borgere de mange aktiviteter, som man kan dyrke langs Danmarks længste kyststrækning. Vi håber derfor, at I vil deltage i VANDUGEN og være med til at få så mange som muligt ud at dyppe tæerne i vandkanten og prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter.

Idéen udspringer fra kommunalbestyrelsens Vision 2030. Visionen lægger stor vægt på, at vores nærhed til vandet kan bidrage til at give vores borgere en aktiv, sund og sjov hverdag og tiltrække flere tilflyttere til vores område.

Vandugen er også en god mulighed for at få synliggjort jeres forening. Hvis I har lyst til at bidrage med en aktivitet, så sørger vi for at reklamere for den blandt andet på vores hjemmeside og facebookside og tager den med i vores program, som bringes i Sydsjællands Tidende i uge 23. Alle aktiviteter er velkomne – store som små. Det kan fx være en picnic eller vandretur ved stranden, en fisketur eller tur på vandet med ro- og kajakklubben eller sejlklubben.

Selve startskuddet for VANDUGEN 2018 bliver lørdag den 9. juni (uge 23), hvor Idrætsrådet arrangerer ”Aktiv Havn” på Vordingborg Nordhavn og flere af kommunens lystbådehavne også forventes at holde åbent hus i forbindelse med den landsdækkende Havnens Dag. 

I  kan tilmelde jeres aktivitet ved at udfylde og indsende nedenstående blanket. Da vi gerne vil nå at have jeres arrangement med i vores program i Sydsjællands Tidende i uge 23 bedes I melde jeres aktivitet ind til os senest onsdag den 16. maj 2018 (uge 20).

Vi ønsker jer alle en sikker, sjov og udfordrende Vanduge.

Her indsender du din aktivitet til Vandugen uge 24

*Skal udfyldes

Hvem skal deltage i aktiviteten?


Adresse og postnummer
Dato og tidspunkt
F.eks. påklædning, forplejning, nødvendigt udstyr m.v.
Tlf. og mail