Psykologisk hotline for børn, unge og voksne

I Vordingborg Kommune har vi oprettet hotline bemandet af psykologer ansat i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR).

Hotlinen er for alle børn, unge og forældre eller jer, der arbejder med børn og unge.

Ring til os hvis du har brug for psykologisk sparring, råd eller vejledning.
Du har måske svære tanker og følelser, bekymringer, tvivl, usikkerhed, er rådvild eller forvirret. Måske på grund af den situation, som vi lige nu befinder os i.
Det kan også være kendte udfordringer, der eskalerer, og hvor du som barn, ung, forældre eller lærer/pædagog, kan have brug for at tale med en psykolog.

Vi sidder klar og vil gøre vores bedste, hverdage mellem kl. 10 og 12 på telefon 55 36 20 40.

Hotlinen er åben mandag-fredag kl. 10-12 (helligdage undtaget). Hotlinen er indtil videre åben i ugerne 14 og 15.

Husk, at det også er muligt at benytte Vordingborg Kommunes Åbne Telefonrådgivning, der aktuelt har åbent mandag-onsdag samt fredag kl. 9-12 og torsdag kl. 14-17. Den Åbne Telefonrådgivning er for forældre, der har brug for råd og vejledning i forhold til en konkret udfordring. Den Åbne Telefonrådgivning træffes på telefon 55 36 46 00.