Netværksstedet Opland

Opland er et netværkssted for dig, som er mellem 16 og 30 år, og gerne vil mødes med andre unge. I Opland bliver man en del af et trygt socialt fællesskab. Det kræver ingen visitation – du kan bare dukke op!

Opland har åbent hver onsdag kl. 16.30-21.00 og holder til på Ritas Corner, Boulevarden 6 i Vordingborg, lige ved stationen.

Bor du i Præstø eller Stege, kan du låne et rejsekort til at dække busturen til og fra Vordingborg. Snak med en medarbejder på Toronto i Præstø eller Oasen i Stege for at få rejsekortet udleveret.

Vil du i kontakt med de frivillige i Opland? Så kan du kontakte dem på opland.vordingborg@urkmail.dk

Hvad er Opland?

Opland drives af frivillige unge i samarbejde med Ungdommens Røde Kors, hvor Vordingborg Kommune lægger hus til.

Vi mødes og hygger om eksempelvis madlavning, spilaktiviteter, filmaftener, ture ud af huset og meget andet. Der er altid en afslappet stemning og godt humør. Der bliver snakket om alt lige fra den nyeste serie eller fodboldkamp til tanker og bekymringer om fremtiden. Opland er et frirum, og der er højt til loftet. Det vigtigste er, at vi har det sjovt og passer på hinanden!

Vil du være frivillig i Opland?

Hvis du har lyst til at være frivillig i Opland, kan du kontakte de frivillige på opland.vordingborg@urkmail.dk eller ringe til Ungdommens Røde Kors på 35 37 25 55.