Hvordan tæller jeg nemmest skridt?

Der er flere nemme måder:

1. En almindelig skridttæller: Den kan du tage af og på, når du har behov for det. Den er nem at bruge og er en relativt billig løsning.
  2. Et skridttællerarmbånd eller et smart watch med en indbygget skridttæller: Det er en smart løsning, fordi du har det på hele tiden, og det har også funktion som et ur.
  3. Din smartphone: De fleste har en indbygget skridttæller. Ellers kan du downloade en app til det. Det er en god løsning, fordi du sikkert allerede har en smartphone, og hvis du er som de fleste, har du den med i lommen overalt.

Alle tre typer findes i alle prisklasser. For de fleste vil det være nemmest at bruge en et skridttællerambånd eller et smartwatch, fordi man har det på sig hele tiden. Find mere om gode skridttællere på Google her.

God fornøjelse!