Ekstra tilbud til kulturstyrkedeltagere

Herunder kan du se de tiltag, som du som tidligere deltager i Kulturstyrke kan benytte dig af. Siden opdateres løbende så hold øje med nyhederne!

Fortsætter-billedkunst – dato: FULDT BOOKET (skriv for at komme på venteliste)

Som tidligere deltager i projekt Kulturstyrke har du nu mulighed for at få et ekstra skud billedkunst, som du kender det fra din tid i projektet. Og endda med billedkunstner Mia Sloth Møller som du også har mødt tidligere.
Der kræves ingen kreative eller kunstneriske forudsætninger for at deltage i kurset – blot dit engagement og lyst til at arbejde mere med billedkunsten.

Alt det praktiske

  • Hvem er tilbuddet for? Tidligere deltagere i projekt Kulturstyrke
  • Hvornår starter det? 25. april kl. 10.00
  • Hvornår er det: Herefter hver anden onsdag i tidsrummet kl. 10.00 til 12.00 Undtaget er helligdage og ferier (spørg underviseren)
  • Hvor er det? Fuglebakken 11, lokalet nederst bygningen ved gavlen ud mod vejen
  • Tilmelding: Skal ske på vigr@vordingborg.dk
  • Pris: Det er gratis at deltage i kurset
  • Jobcenteret: Er du stadig tilknyttet Jobcenteret, skal du kontakte din sagsbehandler i forhold til rådighedskravet
  • Først til mølle: Da der er et begrænset antal pladser, så fyldes kurset efter først-til-mølleprincippet

 

________________________________________________________________________

Tidligere afholdte arrangementer:

Naturaften på Ulvshale Naturcenter 

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 21. juni kl. 16-21 - vi inviterer til en helt særlig naturoplevelse på Ulvshale.

Vi mødes på Ulvshale Naturcenter, Ulvshalevej 283, 4780 Stege hvor vi starter med en gåtur i skoven sammen med naturvejler Susanne Rosenild. Derefter laver vi bålmad sammen. Rundt om bålet vil der være rig mulighed for snakke sammen, hilse på tidligere medkursister eller bare sidde og VÆRE.

Vejret har vi trods alt ingen magt over, men skulle det blive dårligt, så er der nogle rigtig gode indendørsarealer på centeret, hvor vi fint kan være.

Vi håber meget, at du har lyst til at komme den 21.6. Tag evt. fat i nogle af dine medkursister og arranger fællestransport til Ulvshale. 

Af hensyn til forplejning vil vi gerne vide, om du kommer – send en mail til Vivian på vigr@vordingborg.dk

 

Hr. Skægs Store Skoleshow på STARS: Er du tidligere eller nuværende Kulturstyrkedeltager, så tag børnene, bonusbørnene eller børnebørnene under armen den 19.5. og deltag i en forrygende eftermiddag i selskab med Hr. Skæg på STARS. 
I får både én opleveren men også noget at spise. Vi har nemlig arrangeret fællespisning med børnevenlige frokostplatter, som starter kl. 12.00. Selve showet starter kl. 14.00.

Prisen for showet er 80 kr. pr. deltager i følgeskab med nuværende eller tidligere Kulturstyrkedeltager Indehaveren af kulturstyrkekortet kommer gratis ind (husk kortet!) Dette gælder også for de tidligere deltagere, hvis kulturstyrkekort er udløbet.

Prisen for børnevenlig frokostplatte er 65 kr.

Stedet er - for fællesspisningen, Small Stars. For showet, STARS. Begge dele på Algade 84
4760 Vordingborg