Budgetmøde på Facebook

Torsdag den 27. august kl. 19 - 20 sidder en fra hvert parti klar til at debattere og svare på spørgsmål.

Kommunalbestyrelsen er efter sommerferien gået i gang med de årlige forhandlinger om de kommende års budgetter for Vordingborg Kommune. Men inden de 29 kommunalbestyrelsesmedlemmer skal vedtage det endelige budget, vil de gerne have mulighed for at høre, hvad borgerne mener, der skal prioriteres de kommende år.

Derfor sætter en repræsentant fra hvert parti i kommunalbestyrelsen sig klar ved tasterne på Vordingborg Kommunes Facebookside torsdag den 27. august 2020 klokken 19 for at debattere og besvare spørgsmål fra de mange borgere, som forhåbentlig vil deltage i online-budgetmødet.

Det bliver andet år i træk, at politikerne forsøger sig med denne form for dialog med borgerne op til budgetforhandlingerne. Sidste år var der fuld gang i debatten og udvekslingen af idéer mellem de 57 borgere, som deltog i mødet og de otte politikere. Borgmester Mikael Smed håber på, at det samme vil ske igen i år:

”Det gik over al forventning sidste år, da vi holdt vores første budgetmøde på Facebook. Så vi tør godt forsøge at gentage succesen igen i år. Det giver plads og mulighed for, at mange af dem, der normalt ikke dukker op til et borgermøde, også får tid og lyst til at deltage, ikke mindst fordi det blot kræver, at man går ind på vores kommune-Facebookside og skriver sit spørgsmål der. På den måde får vi mange flere til at deltage, end hvis man skal møde fysisk op et sted. Så må mødedeltagerne så til gengæld leve med, at de selv skal brygge kaffen” siger borgmester Mikael Smed med et smil på læben.

Mødet foregår torsdag den 27. august på Vordingborg Kommunes Facebookside fra klokken 19.00 til 20.00.