Møder i kommunalbestyrelsen

Mødet den 25. marts bliver afholdt som videomøde og kan følges live her på hjemmesiden.

Social- og indenrigsministeriet har den 23. marts 2020 meldt ud, at kommunalbestyrelsesmøder nu kan afholdes som videomøder, også selvom kommunerne ikke har en teknisk løsning, der kan give offentligheden mulighed for at følge mødet live. Efter denne nye melding fra Social- og Indenrigsministeriet, har borgmester Mikael Smed besluttet, at kommunalbestyrelsesmødet den 25. marts 2020 afholdes som videomøde. Det betyder at kommunalbestyrelsesmedlemmerne alligevel ikke skal møde fysisk op i byrådssalen onsdag aften, men i stedet for sætte sig i en stol derhjemme og tænde for kameraet og mikrofonen på deres iPad.  

Kommunalbestyrelsesmødet starter kl. 18.00 og kan følges live via dette link.

Borgmester Mikael Smed er meget tilfreds med, at vi nu får mulighed for at efterleve de tiltag, som regeringen har taget for at reducere Corona-smitterisikoen. "Vi har ikke haft mulighed for at aflyse kommunalbestyrelsesmødet, da Social- og Indenrigsministeriet tidligere har meldt ud, at kommunalbestyrelsesmøder er nødvendige møder, som skal afholdes på trods af Coronasituationen. Nu er det lykkes at få en teknisk løsning på plads, så vi kan invitere borgerne ind til videomødet og følge det live. Det er nu engang sådan demokratiet helst skal opleves” sige borgmester Mikael Smed.

Hvis man har spørgsmål til de sager, der bliver behandlet på kommunalbestyrelsesmødet, skal man sende dem pr. mail til Ledelsessekretariatet@vordingborg.dk  eller med brev til Ledelsessekretariatet, Vordingborg Kommune, Valdemarsgade 43, 4760 Vordingborg.

Kommunalbestyrelsesmedlemmerne gennemfører også alle øvrige politiske møder som videomøder, men da udvalgsmøder afholdes som lukkede møder, bliver de ikke live-transmitteret.