Åbent 3D-værksted i Kulturarkaden hver anden torsdag

Kom og lær 3D-tegning, 3D-print og brug af laserskærer.

Med opstart den 24. august vil der fremover på torsdage i lige uger være åbent 3D-værksted i innovationsrummet på 1. sal i Kulturarkaden i tidsrummet fra kl. 15-18.

Så mangler du en dims eller vil du bare gerne lære 3D-tegning, 3D-print eller måske at betjene en laserskærer så kig forbi!

Du kan få hjælp og undervisning i at tegne i 3D-tegneprogrammet Onshape og du kan ”udskrive” din tegning på 3D-printeren. Vil du hellere lære at skære den ud på en laserskærer, så er der også mulighed for at prøve det. Når du har lært det, kan du benytte 3D-printere, laserskærer m.m. alle dage fra 7-23. Det kræver blot, at du er registreret som bruger i Vordingborg Bibliotekerne.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge Makerspace Vordingborg www.msvb.dk, tirsdage fra kl. 18.30–21.30 eller torsdage fra 18.30-21.30.

I Makerspace Vordingborg hjælper alle hinanden med at blive dygtigere til programmering, 3D-tegning, laserskæring, lodning og alverdens tekniske løsninger, samtidig med at deltagerne har det utroligt hyggeligt og sjovt sammen. Du er også hjerteligt velkommen.