Åbent sundhedcenter

Vordingborg Sundhedscenter holder åbent hus med mange aktiviteter onsdag den 16. november.

Vordingborg Sundhedscenter blev med 400-500 besøgende næsten rendt over ende, da man sidste år tilbød en Test-og-tjek-dag. Her kunne man fra gaden få testet blandt andet lungefunktion, blodsukker og blodtryk.

I år gentager vi tilbuddet om lunge- og blodsukkertjek, men som noget nyt sker det i forbindelse med et samlet åbent hus på sundhedscenteret. Dermed vil der i år være endnu flere gratis tilbud og aktiviteter for alle aldre.

Meget forskellige aktiviteter

Sundhedsplejen tilbyder eksempelvis tre minikurser i stimulastik, førstehjælp til småbørn og god søvn til børnene.

Tandplejen giver børnene mulighed for at prøve både tandlægebor, blive klogere på sunde tænder og syreskader og tage selfies med Karius og Baktus.

Psykologkonsulenterne tilbyder tre foredrag for tre aldersgrupper og flere frivillighold byder indenfor til sjov og inspirerende træning.

Desuden får børn og barnlige sjæle mulighed for at komme sikkert til tops i de gamle træer med erfaren klatreinstruktør fra GeoCenter Møns Klint.

Formand for Sundheds- og psykiatriudvalget, Kim Petersen, er på vegne af udvalget glad for initiativet, der på en anderledes måde sætter fokus på vigtige sundhedsområder.

"Det er er stærkt program med både sjovt, inspirerende og vigtigt indhold. Både kommunale, private og frivillige aktører på centeret byder ind, og programmet viser også bredden af sundhedscenterets efterhånden mange solide tilbud. Der er både noget til fysikken og psyken. Vi håber, at rigtigt mange vil benytte sig af lejligheden til at kigge forbi og gøre brug af de mange gratis tilbud og aktiviteter".

Se hele programmet

Sundhedscenteret rummer, ud over deltagerne på Åbent sundhedscenter, til dagligt også blandt andet lægevagt og jordemoder samt flere praktiserende læger.

TID OG STED

Sankelmarksvej 10, 4760 Vordingborg fra kl. 10-17.30.

Tandplejens aktiviteter starter allerede kl. 8.00.