ÅBNINGSFEST I BYKONTORET

Som optakt til Kulturnatten er den røde løber igen rullet ud, når Bykontoret åbner sine døre for byens borgere.

Den 3. juni kl. 11 er der åbningsfest i Bykontoret i Algade 18 A. Fra kl. 11.00 vil udvalgsformanden for Teknik- og Miljø byder velkommen, Vordingborgs Musikskole spiller op og der vil være udstillinger om Kommunens aktuelle projekter:

Nyt Borgercenter Algade 63 og Vandhus på Panteren.

Der vil også være udstilling af ZBC-elevernes projektuge i Bykontoret ”ZBC City-bazar i Algade”.

Bykontoret vil blive center for viden om byens aktiviteter og rummer muligheder for udvikling som byens brugere skal være med til at skabe. Her bliver højt til loftet og plads til store armbevægelser. Dørene er åbne for alle i Byens Hus.

Eksempelvis kan frivillige foreninger, udvalg og arbejdsgrupper bruge de gode faciliteter i huset. Huset vil kunne bruges som platform for afprøvning af projekter og for fælles inspiration. Og her vil løbende være information om projektet De Røde Løbere.

Bykontoret er en del af Vordingborgs ”De Røde Løbere”, som er et 3 årigt forsøgsprojekt, der skal fremme en positiv byudvikling for alle. Indsatserne i ”De Røde Løbere” handler bl.a. om at skabe forbedrede forbindelseslinjer rundt i midtbyen og nye samarbejdsformer og projekter imellem byens mange aktører.

Bykontoret vil efter indvielsen d. 3. juni have åbnet mandag – torsdag kl. 8.30 – 14.30.

Læs mere om De Røde Løbere.