Bedre adgangsforhold i Botanisk Have

Et par små ramper anlagt med nænsom hånd.

Der sker ting og sager i Historisk Botanisk Have i Vordingborg. Ikke med planterne - de står, hvor de altid har gjort, men med adgangsforholdene, som vi nu har forbedret. Kommunens driftsafdeling er netop blevet færdig med at anlægge et par små ramper.

”Der har længe været et ønske om, at forbedre tilgængeligheden for dårligt gående til Botanisk Have. Det har vi nu valgt at gøre noget ved. Det skulle gerne betyde, at alle byens borgere og turister nu får endnu bedre mulighed for at nyde den smukke gamle have på helt tæt hold,” siger Trafik, Park og Havnechef Torben Kelm Danielsen.

Arbejdet med at indføre ramper i den meget smukke have er gjort med meget nænsom hånd. Vi har derfor på bedst mulig måde respekteret havens æstetiske udtryk og historiske linjer, ved at anvende samme materialer som haven allerede indeholder.

Vordingborg Kommune er ansvarlige for driften af Historisk Botanisk Have, og vi gør et stort arbejde for, at haven hele året forbliver en god historisk og botanisk oplevelse for borgere og turister.

Hvis du har spørgsmål så er du velkommen til, at kontakte afdelingen for Trafik, Park og Havne på telefon 55 36 25 70 eller trafikogpark@vordingborg.dk