Borgermøde om Ny Næstvedvej

Der var stort fremmøde til borgermødet om det nye forløb af Næstvedvej.

Onsdag d. 21 september 2016, havde Vordingborg kommune og Banedanmark indkaldt til borgermøde, for alle der var interesseret i, at høre mere om realisering af lokalplanen for det nye vejforløb imellem Næstvedvej og Valdemarsgade.

Det var et positivt møde, hvor omkring 70 engagerede borgere mødte op, for at få et indblik i den kommende proces omkring projektet.

Torben Kelm Danielsen, chef for afdelingen for Trafik, Park og Havne bød velkommen, og fortalte om de fordele der bliver ved den nye vej, og hvorfor lokalplanen er lavet.

På mødet gav Vordingborg kommune også en status på, hvor langt kommunen er i forbindelse med opkøb af ejendomme.

Derefter fortalte Lars Pedersen fra Banedanmark kort omkring historien for projektet, og omfanget af projektet med Ringsted - Femern Bælt. Efterfølgende fortalte Lars Pedersen omkring processen ved den kommende ekspropriation, og de ting der kommer til at ske i den forbindelse.

Den sidste der fik taletid, var projektchef Kasper Ulslev fra MTHøjgaard, som er den udførende total entreprenør. Kasper Ulslev fortalte om løsningen, og de processer der er i byggeperioden.

Mødet sluttede af med en spørgerunde, hvor de fremmødte kunne få svar på deres spørgsmål. Der var mange forskellige emner oppe og vende. Det var alt lige fra bekymringer, rystelser i bygninger, støj, trafikafvikling i byggeperioden, til et stort ønske om en pæn bro.

”Vi håber på, at de fremmødte fik hvad de kom efter. Der er helt klart emner, som vi tager med tilbage og skal undersøge nærmere. Så må vi se om det er muligt at finde løsninger på det. Vi er meget glade for, at så mange borgere havde valgt at møde op til borgermødet, og komme med kommentarer og spørgsmål til projektet”, siger Torben Kelm Danielsen, Chef for Trafik, Park og Havne, og fortsætter ” Vi vil opfordre alle der er interesseret i projektet til, at følge med på Banedanmarks hjemmeside, her kan man også tilmelde sig Banedanmarks nyhedsbrev”.

Vordingborg Kommunes hjemmeside kan du se præsentationerne fra borgermødet, og et kort referat. På denne side kan du også altid få viden, om alle de spændende anlægsprojekter vi har gang i i Vordingborg Kommune.

Det næste led i projektet er besigtigelsesforretningen, der kommer til at foregå den 4 oktober 2016. Alle berørte har fået materialet tilsendt. Materialet ligger desuden til offentlig gennemsyn hos Teknik og Miljø i Langebæk.