Ny bro til kørestole i Nyråd

Nu kan kørestolsbrugere og lystfiskere komme tæt på naturen ved Hulemosesøen.

Nu kan du komme tæt på vandet uden at få våde fødder på hele den østlige side af Hulemosesøen i Nyråd. Det er bare med at prøve.

Det er nu blevet en endnu større oplevelse at gå langs med og opholde sig ved Hulemosesøen.

Fishing Zealand og Hulemosesøen

Der er masser pladser til at fiske med stang - med fisketegn - fra gangbroen ved Hulemosesøen. Indtil videre er der to broer, du kan stå på og fiske fra, lige som det med farvede pæle og skilte er markeret, hvor det er mægtig godt at stå, når man er lystfisker og især gerne vil fange karper.

I Fishing Zealand skal lystfiskeri være for alle. Det er derfor en del af konceptet med den nye gangbro, at der skal være gode fiskepladser. Så er det tid at lære sønnike at fiske, så prøv det i Hulemosesøen.

Læs mere om Fishing Zealand på deres hjemmeside eller følg med på Facebook. Der er gode informationer om oplevelser og arrangementer for nye lystfiskere.

Spændende område med mange besøgende

Allerede mens byggeriet stod på, fortalte entreprenøren om stor interesse fra forbipasserende. Selv børnene fra børnehaven var ofte på tur, mens der blev bygget bro ved vandkanten.

Hvornår er byggeriet AF gangbroen helt færdigt?

Dette er tredje etape af brobyggeriet på den våde side af Hulemosesøen. Fjerde og sidste etape starter til efteråret, hvor byggeriet af en gangbro på den nordlige del af søen vil sikre tørre fødder og tæthed til vand, fisk og fugle. Broen på sydsiden af Hulemosesøen bliver også renoveret samtidig. Der kommer dog ikke kantsikring på den gamle bro ligesom på gangbroen, så her bliver det muligt at ligge på maven og kigge på fiskene og fuglene eller stikke fødderne i vandet i sommerheden.