Den bedste naturoplevelse i dit nærområde?

Byd ind og vind en unik "Vild Mad" oplevelse.

Vordingborg Kommune har fået midler af Friluftsrådet til at udvikle og vise nye, spændende gå-ruter i nærheden af kommunens aktivitetscentre. Det skal være nemt at have gå-aftaler sammen. Målet er at flere, især ældre, kommer ud at gå i vores fantastiske natur og oplever det hyggelige sociale samvær i en gå-gruppe.

I første omgang kigger vi på 3 steder: Området omkring Klintholm Havn, omkring Ruinterrænet i Vordingborg samt omkring Præstø Multicenter.

Senere vil der også blive udviklet nye ruter i nærheden af følgende aktivitetscentre: Fra september 2018: Skovbo i Langebæk, Solhøj i Mern, Vintersbølle i Nyråd og Fanefjord på Vestmøn

Fra marts 2019:Ulvsund i Lendemarke, Aggerhus i Bårse, og Solvang ved Ore

Vi har brug for dit input!

Men til det skal vi bruge din helt lokale viden! Hvad er værd at se? Hvilken tur er værd at gå? Dit forslag bliver modtaget af naturguider, der kigger turen nærmere igennem - og med 99% sikkerhed kan finde nye ting at opleve på hver rute.

Du behøver ikke at indtegne ruten på et kort – det skal vi nok hjælpe med. De eneste kriterier er:

  • Ruten må max være 5 km.

  • Ruten skal gå forbi - eller tæt på – aktivitetscentrene.

 Vi bliver glade for alle input! Også hvis du allerede går ture og gerne vil invitere flere til at gå med. Skriv eller ring til os på 60 179 249 / kontakt@dengrønneport.dk

Vind en personlig ”Vild mad”-tur

Hvis du indsender dit forslag inden 4. juni er du desuden med i lodtrækningen. Vi trækker lod om en unik og personlig ”Vild mad”-tur for op til 10 deltagere blandt alle indkomne forslag – uanset om ruten bliver udvalgt eller ej.

Her får du/I en personlig tur et sted i Vordingborg kommune med en specialuddannet ”Vild mad”-guide, der giver en helt særlig indføring i spiselig natur. Guiden er uddannet af folkene bag projektet MAD som er udviklet af folk fra restaurant NOMA.