DM i landevejscykling

Vordingborg Kommune er vært ved DM i landevejscykling. Læs mere om program og trafikafvikling.

Vordingborg Kommune er i dagene 23. – 26. juni 2016 vært for afholdelse af DM i landevejscykling. Det sker i et samarbejde med Næstved Bicycle Club (NBC).

 

Hele den danske elite forventes at deltage og for at give rytterne og publikum den bedste oplevelse er ruterne placeret dels i centrum af Vordingborg by og dels i området øst for byen.

 

DM i 2016 vil blive fulgt op af lokale aktiviteter bl.a. i skolerne. En del af kommunens 6. og 7. klasserne har hen over foråret beskæftige sig med cykling. Torsdag den 23. juni om formiddagen vil klasserne så som afslutning køre på en del af enkeltstartsruten. Af øvrige aktiviteter, som vil foregå rundt om DM løbene, kan nævnes at kommunen og NBC forsøge sig med et motionsløb "Postmasterløbet" søndag om formiddagen, hvor de trænede motionister kan køre løb.

 

Søndag den 26. juni har trænede motionister derfor mulighed at køre linjeløbets rute på 17 km. Der bliver mulighed for at køre max 4 runder – kl 10.30 lukkes ruten da der skal gøres klar til hovedløbet. Det bliver med race marchals og tidtagning! Der er et begrænset antal pladser, så tilmeldingen er efter først til mølle princippet.

 

Læs mere om tilmelding, program m.m. på DM i landevejscykling Vordingborgs hjemmeside.

 

Torsdag den 23. juni eftermiddag gælder det enkeltstarten for alle elite udøvere, lørdag den 25. juni kører Herre Junior og Dame Elite linjeløb og søndag den 26. juni fra kl 12.00 er det Herre Eliten, som kører deres 201 km. Dette kan følges i TV2.

 

Læs mere om på DM i landsvejscykling Vordingborgs hjemmeside.

 

Der vil i forbindelse med løbene være omlægninger og afspærringer, som får betydning for afviklingen af trafikken.

 

Læs mere om DM i Landevejscykling og trafikafvikling.