En aften hvor vi går i fisk

Fyraftens-udflugt om lystfiskeri og vandet omkring Møn.

Har du prøvet at stå med fiskestang på en skøn forsommeraften?

”Det har jeg heller aldrig”, indrømmer Biosfære-projektleder Annette Tenberg. ”Men jeg har igennem de senere år lært meget om vores enestående og varierede vandområder igennem Fishing Zealand projektet. Derfor sætter vi fokus på det under den anden fyraftensudflugt i Biosfære-Møn projektet, og inviterer til fyraftensudflugt torsdag, den 2. juni 2016."

Ken Sørensen, lokal fiskeguide fra Møn, vil være til stede og sætte de fremmødte i gang med fiskeri efter hornfisk. Såfremt der fanges hornfisk, vil de komme i rygeovnen på stedet.

Som opstart vil Gordon P. Henriksen, projektleder i Fishing Zealand samarbejdet, fortælle om arter og vandområdernes pleje, hvordan Fishing Zealand projektet er blevet til og hvorfor det nu har vakt internationalt opmærksomhed.

“Vandområderne rundt om Møn er meget varierede og livsrum for mange forskellige arter. Derfor er de en vigtig del af det kommende UNESCO Biosfære-område på Møn. Fishing Zealand samarbejdet er et godt eksempel på hvad biosfære-ideen indebærer,” fortæller Annette Tenberg. ”Derfor er jeg meget glad for at Gordon og Ken vil guide os igennem en aften om og med fisk. Og ikke mindst håber vi selvfølgelig på en god fangst,” afslutter hun.

Fyraftensudflugt i biosfære-projektet afholdes:

Torsdag den 02. juni 2016, kl.17.30. – 19.30.

Mødested er p-pladsen ved Nyord broen.

Tilmelding ikke nødvendigt.

Medbring passende tøj, evt. campingstol, kaffe/te, og hvis du har, din egen fiskestang. Ellers kan grej lånes.

Læs mere om UNESCO biosfære-projektet, eller følg med på Facebook under Biosfære - Møn.