Endnu mere street i kommunen

40.000 kroner til Streetpowers vision og store arbejde med udsatte børn og unge.

40.000 kroner til Streetpowers vision og store arbejde med udsatte børn og unge.

Foreningen Streetpower har en mission. De vil gøre Vordingborg Kommune til den førende kommune indenfor forskellige street aktiviteter. Det er blandt andet en af grundene til, at Udvalget for Kultur, Idræt og Fritid har besluttet, at give et tilskud til udvikling af Streetpowers streetaktiviteter, der samtidig skal skabe liv i og ved DGI Huset i Vordingborg.

”Den helt store årsag til, at vi i udvalget for Kultur, Idræt og Fritid har besluttet at bevillige 40.000kr. til foreningen Streetpower er, at udvalget vil støtte op om foreningens bestræbelser på, at støtte op om og aktivere udsatte børn og unge i Vordingborg Kommune. Det understøtter udvalgets strategi om, at skabe et synligt, tilgængeligt og mangfoldigt kultur- idræts og fritidsliv i Vordingborg Kommune, som er med til at gøre det attraktivt, at flytte til vores kommune," siger Thorbjørn Kolbo, Formand for udvalget for Kultur, Idræt og Fritid.

”Hos Streetpower har vi oplevet, at der er en del familier, som har meget svært ved at betale for, at deres børn skal gå til en aktivitet, til trods for flere forskellige samarbejder med diverse organisationer og virksomheder. Med tilskuddet får vi nu nye muligheder som gør, at vi kan forsøge at tiltrække nye målgrupper. Blandt andet gennem nye former for idræt som for eksempel parkour, streetboard, streetdans, skateboard, rulleskøjter, basket og hockey. Og så kan vi bytte de unges lidt usunde madvaner ud med masser af vitaminer,” siger Henrik Barnewitz som er Streetpowers formand.

Det nye koncept starter op den 25. april 2019, og der vil til hvert arrangement være frisk frugt og grønt til alle de børn, der har lyst til at være med hos Streetpower i DGI Huset.