Folkemøde Møn Sjællands politiske sommerfestival

Fredag den 25. og lørdag den 26. august afvikles der Folkemøde på Møn.

Årets folkemøde på Møn – som er det fjerde i rækken – afvikles i år over to dage. Det foregår i år på Fanefjord Skole, Fanefjordgade 145, Askeby Møn

Fredag d 25/8 kl. 8-15 blændes der op for Ungefolkemøde Møn, hvor elever fra de ældste klasser i folkeskolen, fra de videregående uddannelser og erhvervsuddannelserne mødes til debat og udfordringer med fokus på unge, planlagt af unge.

Elever fra Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner deltager, og der er politiske gæster fra både folketinget, regionen og kommunerne.

Lørdag d 26/8 åbner Folkemøde Møn kl. 10-18 i sædvanlig stil med åbningstale af borgmester Michael Seiding Larsen. Der vil begge dage være et hav af debatter og pladsen er fyldt med stadeholdere fra foreninger og organisationer, ligesom der vil være boder der sælger mad/drikke.

Af navne på plakaten kan blandt andet nævnes Pernille Rosenkrantz-Theil, Søren Espersen, Marcus Knuth, Jakob Marc, Zenia Stampe, Mette Frederiksen og Margrethe Auken.

Du kan følge Folkemødet på deres Facebookside og på hjemmesiden www.folkemødemøn.dk Der er gratis adgang og gode oplevelser til alle.

Der er indsat ekstra busser på buslinie 664 som kører lige til døren fra både Stege og Vordingborg. Her snakker vi sammen i en god og ordentlig tone – og bliver klogere på hinanden.