Foråret pibler frem

Titusindvis af blomsterløg sætter allerede nu sit flotte præg på kommunen. Og det bliver endnu flottere.

Allerede nu kan man langs flere indfaldsveje og rundkørsler se, at det pibler op med løgplanter, og om kort tid vil flere græsarealer og vejrabatter stå i fuld flor.

Nogle steder er arealerne domineret af påskeliljer, andre steder krokus eller tulipaner. Det er et flot syn der møder kommunes gæster og borgere.

I efteråret plantede Vordingborg Kommune titusindvis af blomsterløg ved flere af kommunens indfaldsveje, rundkørsler og vejkryds. ”Blomsterløgene er sat som led i et nyt tiltag, der betyder, at kommunen ikke længere sætter forårsblomster i kummer, men i stedet prioriterer lægning af blomsterløg på vores grønne arealer.

"Dette giver en langt større synlig effekt, samt er en mere langsigtet og driftsbesparende løsning”, siger Trafik, Park og Havnechef Torben Kelm Danielsen.

”Med alle de smukke blomsterløg der lige nu kommer frem fra jorden, understøttes Vordingborg Kommunes Vision om, at være ’Storbyens smukkeste og sundeste forhave. Det er i hvert fald et meget flot syn der er på de arealer, hvor mange mennesker færdes, og på vejene ind til Vordingborg Kommune,” siger han.

Vi vil anbefale alle borgere til at tage forbi ’Frederiksminde’ i Præstø, og se den smukke løgplæne i parken. Har du spørgsmål, så er du altid velkomme til, at kontakte afdelingen for Trafik, Park og Havne på tlf. 55 36 25 70