Hædring af tre unge EM vindere

Mange timers træning og engagement har udløst EM medaljer til tre sportsudøvere i Vordingborg Kommune.

Onsdag den 21. november kl. 16:00 hædrer Vordingborg Kommune Suzy Stenberg , Sanne Christensen og Peder Andreas Nerup for deres flotte præstationer, i helholdvis karate og forskellige gymnastik discipliner.

Suzy Stenberg er 20 år gammel og bor i Kalvehave. Hun dyrker karate i Bogø Kyokushin Karate Klub, som nok er en af de mindste karateklubber i Danmark. Hun vandt tidligere på året en flot EM sølvmedlaje i Gøteborg. I 2015 vandt Suzi VM guld i Spanien og i 2018 har hun også vundet DM for seniorer i fuld kontakt karate.Suzy har i 2018 opnået 1. DAN i sort bælte.

Sanne Christensen er 20 år gammel og kommer fra Kastrup i Vordingborg. Sanne vandt i oktober måned bronze til EM i Portugal, for holdgymnastik på damelandsholdet for seniorer. Sanne har to gange tidligere vundet EM bronze med Teamgym. Sanne træner til daglig i Teamgym Gladsaxe.

Peder Andreas Nerup fra Præstø Fjord Gymnastikforening er et stort talent. Peder er bare 17 år, og har allerede trukket rigtig mange medaljer hjem til Præstø. Da han var 15 år vandt han guld ved EM i Portugal. I oktober måned vandt han EM guld for juniorer i holdgymnastik med sit Teamgym landshold.

Receptionen finder sted i Glassalen i DGI Huset i Vordingborg, hvor borgmester Mikael Smed indleder med en tale og en anerkendelse af de flotte resultater. Til arrangementet vil også Thorbjørn Kolbo, Udvalget for Kultur, Idræt og Fritid være til stede for at hylde de tre EM vindere.

Billede: Det er Suzy Stenberg til venstre på billedet