Har du hørt om vores onsdagssejladser?

Der er mange spændende oplevelser på færgen IDA ind over sommeren.

I Vordingborg Kommune er vi se heldige, at vi ejer en færge.

På færgen IDA sker der henover sommeren en masse spændende arrangementer. Mange af disse arrangementer er blevet til sammen med alle IDAs venner. Vi har samlet nogle af arrangementer her. Vi håber du finder noget af det interessant og har lyst til at komme og sejle med.

Du kan se det fulde program for sæsonen på www.vordingborg.dk/IDA

Onsdagssejlads den 5. juli med duoen ’Dikkedar’:

Dikkedar består af Annette Jensen og Uffe Kristensen, begge bosat på Bogø. Hovedinstrumenterne er 12-str. guitar og violin, hvortil begge synger.

Onsdag den 12. juli bydes på Vinsmagning:

’Nur Wein’ er fra Møn, men vinene er tyske. Man kan smage 8 forskellige, med delikatesser, der passer til. Ejer Bengt Rastèn fortæller om vinene og deres oprindelse.

Onsdag den 19. juli er emnet Storstrømsbroen:

Broen blev indviet i 1937, i år fylder den 80 og er udslidt. Derfor bygges der nu en ny bro – tæt på den gamle. Vi besøger både den gamle og (byggestedet for) den nye bro. En ledende broingeniører fra Vejdirektoratet fortæller undervejs.

Onsdag den 2. august bydes der på ølsmagning:

Patrick Reventlow-Grinling fra Krenkerup Bryggeri byder på en levende beretning om øllet og hvordan det bliver til – og på smagsprøver på den dejlige drik.

Onsdag den 9. august Marie Grubbe:

Marie Grubbe er igen i år tema for en onsdagssejlads. ex-byrådspolitiker Marie Louise Friderichsen fortæller om Maries liv og levned. Vi sejler tæt forbi ’Borrehuset’ og det gamle færgested.

Søndag den 13. august rundes højsæsonen af med ’Veterankøretøjsdag’.

Alle køretøjer fra èt hjul og opefter kan deltage, blot de er over 35 år gamle. Fra klokken 09:30 er der præsentation på de to havne. Derefter skal køretøjerne på tur; der er afgang (med rabat) med Ida fra klokken 11:00, og både Samlermuseet på Møn, Motorcykelmuseet i Stubbekøbing og Traktormuseet i Eskilstrup er klar til besøg.

Ida sejler videre i fast rutefart til den 30. september, men der er pause i arrangementerne frem til efterårsferien, hvor Ida – igen traditionen tro – bliver erobret af skrækkelige pirater.

Vil du gerne vide mere om IDA, så kan du kontakte os på telefon 55 36 25 30 eller sende en mail på faergenida@vordingborg.dk