Hvordan bygger man en havkajak?

Det kan du høre om på tirsdag den 31. oktober i Kulturarkaden, hvor Makerspace Vordingborg mødes.

Makerspace Vordingborg er en gruppe teknikinteresserede, der mødes hver tirsdag og torsdag på Vordingborg Bibliotek og udveksler viden indenfor alle former for teknik, programmering, 3D, laserskæring m.m. Og alle er velkomne. 

Videndeling er en vigtig faktor og gruppens mange medlemmer skiftes til at holde ”Aftenens indlæg”. Det kan være et emne man brænder for, har viden om eller bare har lyst til at tale/diskutere/videndele om.

På tirsdag den 31. oktober kl. 20.00 i salen i Kulturarkaden er emnet ”Byg din egen havkajak”. Så hvis du drømmer om at komme ud og sejle i en kajak du selv har bygget, så kom og mød en ligesindet.  Hjalmar Skovholm Hansen vil vise sin hjemmebyggede havkajak og fortælle om hele processen fra nogle træpinde i en bunke, til en jomfrusejlads i en dejlig havkajak.

Samme aften kan du allerede fra kl. 18.30 – 20.00 møde Makerspace Vordingborg i innovationsrummene på 1. sal i Kulturarkaden, Sydhavnsvej 6. De vil vise hvordan du kan lave alt muligt træarbejde på en laserskærer, introducere dig til 3D-tegning og printning, lodning og flere forskellige slags programmering.

Får du lyst til at være med i Makerspace Vordingborg i fremtiden, skal du være så hjerteligt velkommen.

Læs mere om Makerspace Vordingborg på www.msvb.dk 

Du er også velkommen til at kontakte Hjalmar Skovholm Hansen på hjh@skovholm.com eller tlf. 20 83 21 22