Invitation til dialog

Book et møde med formand og næstformand for Udvalget for Arbejdsmarked og Uddannelse.

Udvalget for Arbejdsmarked og Uddannelse inviterer nu borgere, der har forslag til hvad kommunen kan gøre på beskæftigelsesområdet til at møde op og fortælle om det.

 

Det kan de i løbet af marts og april måned. Her er der mulighed for at den enkelte borger kan komme med forslag og ideer til beskæftigelsesområdet ved at booke et møde med udvalgets formand Anders J. Andersen og næstformand Anders Thestrup. Møderne afholdes i både Vordingborg, Præstø og Stege.

 

Om baggrunden for møderne siger udvalgets formand Anders J. Andersen.

”Det er vigtigt for alle i udvalget at lytte til borgerne. Vi vil gøre det så godt som muligt på beskæftigelsesområdet, og derfor er det oplagt at få gode ideer og forslag fra borgerne. Vi møder borgerne på mange forskellige måder. Som noget nyt vil vi nu møde borgerne menneske til menneske, og høre hvad de har at sige i stedet for, at det næsten altid sker i elektronisk form.”

 

Anders J. Andersen slår fast, at man på møderne ikke kan behandle personsager, og at udvalget selvfølgelig heller ikke har mulighed for at ændre på de love og regler, som er besluttet af Folketinget og som udvalget skal følge.

 

”Vi er 14 nye medlemmer i kommunalbestyrelsen og i Udvalget for Arbejdsmarked og Uddannelse sidder vi tre nye medlemmer, så der er meget at sætte sig ind i, og det arbejder vi på hver dag. På den måde er vores møder med borgerne et led i en kæde, hvor hvert led gør os klogere på, hvad der rør sig i vores kommune,” siger Anders J. Andersen.

 

Næstformand i Udvalget for Arbejdsmarked og Uddannelse Anders Thestrup ser frem til møderne. ” Vi er klar til at lytte, og jeg er sikker på, at vi på møderne vil få mange gode forslag og ideer, som vi siden vil vende med vores udvalg,” siger han.

 

Møderne foregår:

  • Vordingborg onsdag den 14. marts kl. 16-18 i KulturArkaden, Sydhavnsvej 6
  • Præstø tirsdag den 20. marts kl. 16-18 i Administrationsbygningen, Østerbro 2
  • Stege tirsdag den 3. april kl. 16-18 på Møn Bibliotek, Møllebrøndstræde 12

 

Ønsker man at booke et møde skal det ske på tlf: 55 36 27 30