Kom til 60 års fødselsdag

Den 29. juni holder Færgen Ida fødselsdag i Bogø by og i Stubbekøbing.

Der er gratis overfart, kaffe, wienerbrød og fødselsdagskage til alle, når Færgen Ida, fejrer sin 60 års fødselsdag.
Dagen igennem vil der være aktiviteter på både Bogø og Stubbekøbing Havn for store og små. Det bliver en festdag i et autentisk miljø fra dengang farfar var dreng.
 
Bogø 
Kl. 10.00 ønsker Michael Larsen, Formand for Udvalget for Plan og Teknik i Vordingborg Kommune, sammen med Skibsbevaringsfonden og Idas navnemor Ida Marianne Olsen, tillykke med fødselsdagen. Fra kl. 10.45 er der vandretur i Bogø By med lokalhistoriker Svend Aage Christensen. Bogøsmeden viser sit skatkammer med veterancykler og biler frem i Smedestræde 16.
 
Bogø Mølle har åbent hele dagen, og for de musikglade er der fra kl. 15.00 jazzmusik med Sophisticated Ladies. Det foregår i Bogø Mølle på Bogø Hovedgade 36.
 
Stubbekøbing
I Stubbekøbing er der torvehandel fra kl. 10.00, udstilling af veterankøretøjer, udstilling om M/F Ida og færgeoverfarten samt fotoudstilling af lokalfotograf Jesper Fyhr på Stubbekøbing Gl. Rådhus på Torvet. Der vil også være en konkurrence i portrætmaling af IDA hos de lokale kunstmalere.
 
Kl. 12.15 siger John Brædder, Borgmester i Guldborgsund tillykke til Færgen IDA.
 
IDAs venner servere grillmenu og det er muligt at nyde et glas Stubbekøbing-vin. Kl. 12.30 indtager Rubberband scenen og spiller Beatles klassikere, så hele havnen rocker. Kl. 14.45 kåres det bedste portrætmaleri af IDA, og de flotteste veterankøretøjer. Fra kl. 15.00 er der gratis fødselsdagslagkage og kaffe til de første 200.
 
Du kan se det fulde program på www.vordingborg.dk/ida