Kommunalbestyrelse holder møde i Stege

For anden gang i år flyttes Kommunalbestyrelsesmøde til et lokalområde.

 

Når der afholdes kommunalbestyrelsesmøde i Vordingborg Kommune onsdag den 28. august, så er det på Thorsvang Danmarks Samlermuseum i Stege, det kommer til at foregå. For anden gang i år rykker Kommunalbestyrelsen denne dag ud fra byrådssalen for at afvikle kommunalbestyrelsesmødet i et af kommunens lokalområder.

”Kommunalbestyrelsen har besluttet, at vi mindst to gange årligt holder vores kommunalbestyrelsesmøder udenfor Rådhuset. Første gang var i marts, hvor vi var på Svend Gønge skolen i Lundby. Denne gang tager vi til Thorsvang Samlermuseum i Lendemarke. Begge steder er valgt, fordi vi hurtigt efter offentliggørelsen af vores intentioner fik henvendelse fra de to lokalområder,” siger borgmester Mikael Smed.

Der var flot deltagelse ved kommunalbestyrelsesmødet i Lundby. ”Det viser den gode interesse, der er for lokalpolitik og for det lokale demokrati. Og uanset om man er enig eller uenig i beslutninger, så er det nærmeste man kommer på at være med til at bestemme jo netop vores lokale demokrati. Derfor har vi som politikere en forpligtigelse til at brede det ud og forsøge at skabe endnu større interesse, ved også at møde borgerne i de lokalområder, hvor de bor til hverdag,” siger Mikael Smed.

Kommunalbestyrelsesmødet på Thorsvang Danmarks Samlermuseum vil blive afviklet, som de møder der holdes på Vordingborg Rådhus. Borgmesteren håber på et godt fremmøde, og på at de fremmødte vil benytte sig af muligheden for at stille spørgsmål til politikerne i spørgetiden. Efterfølgende serveres der en let anretning, - ” Og her er der mulighed for at få en uformel snak med politikerne,” siger Mikael Smed.

Hvis man ikke kan møde op, vil mødet kunne ses direkte via Kommune-tv, som du finder på kommunens hjemmeside under punktet ”kommunalbestyrelsen” lige som du vil kunne se det direkte på kommunens Facebookside.

Mødet i Stege finder sted onsdag den 28. august kl. 18. Adressen er Thorsvang Danmarks Samlermuseum, Thorsvangs Alle 7, 4780 Stege.

Efter mødet på Thorsvang bliver næste gang der afholdes kommunalbestyrelsesmøde udenfor Vordingborg Rådhus i foråret 2020.

I den forbindelse er kommunalbestyrelsen interesseret i forslag til hvor det kan være og til egnede lokaler. Forslag kan mailes til Bettina May Lauridsen, Ledelsessekretariatet på mail: bmla@vordingborg.dk