Kommunalbestyrelsen rykker til Lundby

Mindst to gange om året flyttes kommunalbestyrelsesmødet til et lokalområde.

Når der afholdes kommunalbestyrelsesmøde i Vordingborg Kommune onsdag den 27. marts, så er det ikke i den store sal på rådhuset i Vordingborg man skal møde op. Denne dag afholdes den åbne del af kommunalbestyrelsesmødet på Svend Gønge Skolen i Lundby med start kl. 18.00

”Kommunalbestyrelsen har besluttet, at vi mindst to gange om året vil afholde vores møder udenfor rådhuset,” siger borgmester Mikael Smed.

”Vi ved, at der er interesse for lokalpolitik, men det kan sikkert godt føles lidt besværligt for nogen, at skulle tage til Vordingborg for at overvære et møde. Ved at vi kommunalpolitikere rykker ud fra rådhuset, og møder borgerne i deres lokalområder, tror jeg på at vi kan gøre interessen endnu større. Og demokrati bygger jo netop på, at så mange som muligt deltager i de demokratiske processser som fx kommunalbestyrelsesmøder,” siger Mikael Smed.

Kommunalbestyrelsesmødet i Lundby vil blive afviklet, som de møder der holdes på Vordingborg Rådhus. Dog vil eventuelle lukkede punkter på dagsordenen blive behandlet på Vordingborg Rådhus inden turen går til Lundby.

”Jeg håber, at rigtigt mange vil møde op og ikke mindst, at de vil benytte sig af spørgetiden, hvor det jo netop er muligt at stille spørgsmål. Og da vi efterfølgende serverer en let anretning, er det jo også muligt at få en mere uformel snak”, siger Mikael Smed.

Hvis man ikke kan møde op, vil mødet kunne ses via Kommune-tv, som du finder på kommunens hjemmeside.

Det er allerede fastlagt, at næste kommunalbestyrelsesmøde udenfor Vordingborg Rådhus i år bliver onsdag den 28. august kl. 18.00 på Thorsvang, Danmarks Samlermuseum i Stege.