Kulturnatten på Vordingborg Bibliotek

Her kan du prøve Vitual Reality, programmere robotter og meget mere.

Til Kulturnatten kan du på biblioteket opleve mange af de nyeste teknologier, som for eksempel VR, AR, 3D-penne samt åbent hus i Makerspace.

På første sal kan du møde Møn Virtual Reality. Her kan du finde ud af alt om, hvad VR er. Tag hovedtelefoner på og kom til en anden verden, hvor du kan møde, se og opdage fantastiske og sjove ting. Du kan også lave et par Google Cardboard briller, som gør det muligt at lave din iphone/android om til et VR headset.

I Makerspace Vordingborg er der åbent hus. Kom og se alt om 3D tegning og 3D print, folieskærer, laserskærer og CNC-fræser. Prøv at programmere vores robotter og få en snak om, hvad du kan bruge bibliotekets innovationsrum til.

Kender du Augmented Reality? Til Kulturnatten flyder den digitale og virkelige verden sammen, når der skal jagtes Bibliobitter på Vordingborg Bibliotek. Med en iPad i hånden bliver AR er en fælles oplevelse, hvor et lag af grafik gør biblioteket levende. Kom forbi og oplev dit bibliotek på en ny måde.

Du har helt sikkert prøvet at tegne med en blyant. Men har du prøvet at tegne med en 3D-pen? Nu har du muligheden for at prøve det, og det er ikke så lidt man kan tegne. Du kan f.eks. tegne en nice nøglering, fede figurer og cool køleskabsmagneter.

Alle er velkomne mellem kl. 17.00-21.00.