Lær 3D-tegning, 3D-print eller laserskæring

Nu fast åbent værksted på Vordingborg Bibliotek hver anden uge.

Vordingborg Bibliotek holder fremover åbent værksted i de nye innovationsrum på 1. sal i Kulturarkaden. Det sker tirsdage i lige uger fra kl. 15-18 med start tirsdag den 7. februar.Her kan du få undervisning i og hjælp til at tegne i 3D-tegneprogrammet Onshape og du kan ”udskrive” din tegning på 3D-printeren.

Måske vil du hellere lære at skære den ud på en laserskærer, så er der også mulighed for at prøve det. Du kan få en generel introduktion til de forskellige tekniske løsninger som innovationsrummene byder på, så du selv bliver i stand til at benytte 3D-printere, laserskærer m.m. hver dag fra kl. 7-23. Det kræver blot, at du er registreret som bruger af Vordingborg Bibliotekerne.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge Makerspace Vordingborg tirsdage fra kl. 18.30 - 22.00 eller torsdage fra 18.30-21.00, hvor der er mødeaftener.

I Makerspace Vordingborg hjælper alle hinanden med at blive dygtigere til programmering, 3D-tegning, laserskæring, lodning og alverdens tekniske løsninger, samtidig med, at deltagerne har det utroligt hyggeligt og sjovt sammen.

Du er også hjerteligt velkommen.