Leder af Vilde Vulkaner nomineret til Årets Leder 2018

Frank Villumsen er blandt de fem nominerede til Årets Leder 2018.

Lederen af Danmarks største børnemusikfestival Vilde Vulkaner Vordingborg, Frank Villumsen, er blandt de fem nominerede, når Ledernes Hovedorganisation skal kåre Årets Leder 2018.

Prisen er Danmarks mest prestigefyldte lederpris. Blandt tidligere vindere af prisen er blandt andet Nils Smedegaard-Andersen (Carlsberg, A.P. Møller mm.), Jørgen Vig Knudstorp (Lego), Bodil Nyboe Andersen (Danmarks Nationalbank, Dansk Røde Kors) og sidste års vinder Niels Buus fra GomSpace.

Prisen som Årets Leder 2018 uddeles til konferencen ”Ledelsens Dag”, som afholdes i Tivoli Hotel & Congress Center onsdag den 21. november.

Begrundelsen for nomineringen af Frank Villumsen er blandt andet, at han, siden han i 2006 overtog ansvaret for Vilde Vulkaner - Danmarks største børnefestival, har professionaliseret festivalen og omdannet den fra en underskudsforretning med støttemidler til i dag at være en selvfinansierende succes med mere end 1.500 frivillige og rekordsalg af billetter.

Festivalen trækker hver sommer mere end 11.500 børn i alderen 7-14 år til Vordingborg fra institutioner i hele landet. Udover de mange festivalgæster deltager også cirka 1.500 frivillige, som står for opsætning, afvikling og nedtagning af hele pladsen. Langt de fleste af de frivillige repræsenterer en af Vordingborg Kommunes mange foreninger, som samlet set tjener 850.000 kroner på deres engagement i festivalen.

Kommunaldirektør i Vordingborg Kommune, Lau Svendsen-Tune glæder sig over den flotte nominering af Frank Villumsen.

”Det er dejligt, at se en af vores mange dygtige ledere i så fornemt selskab. Det er en kæmpe bedrift, at kunne skabe en så stor og succesrig begivenhed og så blive ved med at videreudvikle den år efter år. Det kan kun lade sig gøre, fordi Frank Villumsen har en særlig evne til at lede, begejstre og engagere de mange frivillige og lokale ildsjæle, som hvert år er med til at skabe Vilde Vulkaner festivalen. Kun en fantastisk leder kan skabe en så stor festival, der bliver udsolgt på under ét døgn. Så selvom det er prominente navne han er oppe mod, så kan jeg kun sige, at det vil være fuldt fortjent, hvis han løber med prisen i år” siger Lau Svendsen-Tune.

De fire øvrige nominerede til prisen er Anders Hedegaard, CEO for GN Hearing og Co-CEO for GN Store Nord, Lasse Rich Henningsen, administrerende direktør for Musikkens Hus i Aalborg, Mai-Britt Poulsen, Global Chief of Staff i Boston Consulting Group og André Rogaczewski, Partner og koncerndirektør i Netcompany.

Hvem der i sidste ende løber med prisen afgøres ved afstemning, som allerede er i gang.

Her kan du stemme på en af de fem kandidater

Læs mere om begrundelsen for nomineringen af Frank Villumsen