Mange tilmeldinger til Kulturnat

Du kan stadig nå at tilmelde en aktivitet til Kulturnatten.

Tilmeldingerne er strømmet ind til årets Kulturnat, som i år afholdes fredag den 24.maj, hvor hele byen vil summe af aktivitet, og butikkerne holder længe åbent med masser af gode tilbud.

Tilmeldingsfristen udløber først den 22. april, så der er stadig tid til at melde sig. Algade er lang, og Slotstorvet er stort, så der er stadig plads til at byde ind med en aktivitet, hvis du, din forening eller organisation har lyst til at være med til at gøre Kulturnatten så alsidig som muligt.

Igen i år slås Kulturnatten sammen med DGI-festival, og en lang række idrætsaktiviteter vil således være samlet på Slotstorvet og ruinterrænet Kulturnattens øvrige aktiviteter med musik, line dance, boder osv. vil foregå på Algade, Stentorvet og i de tilstødende sidegader.

Beredskabet, der stiller med brandbiler og liftvogn, vil være at finde på Kirketorvet, så der også i år bliver mulighed for at få et kig på byen i fugleperspektiv.

Som sædvanlig afholdes kunsthåndværkermarked midt på Algade med deltagelse af lokale kunstnere og kunsthåndværkere, som vil vise deres ting frem. Interesserede kunsthåndværkere kan stadig nå at tilmelde sig.

Borgcentret, Musikskolen, Vordingborg Kirke, Farmorhuset, Cantabile 2, Røde Kors Huset er blandt de faste deltagere i Kulturnatten, som igen i år åbnes med festligt optog ved Avantgarden.

Som noget helt nyt kan du opleve racerkøreren Jason Watt med sin Ford GT foran Jyske Bank.

Tilmelding findes på hjemmesiden www.vordingborg.dk.  Tilmelding skal ske senest den 22. april.

Har du/I brug for uddybende information eller har spørgsmål, kan du/I kontakte, Heidi Thorsen, Vordingborg Bibliotekerne, telefon 31 23 52 23 eller på mail: hsth@vordingborg.dk eller Ulrik Jensen, Vordingborg Bibliotekerne, telefon 60 91 58 67 eller på mail: ulrikjensen@nyraad.net