#Med andres ord

Nyder du Mariehønen Evigglad, Jammers Minde, poesi, historier om historiens vingesus så er "Med andres ord" i KulturArkaden noget for dig.

Vordingborg Bibliotekerne, Danmarks Radio, Danmarks biblioteksforening og mange af Danmarks folkebiblioteker opfordrer alle børn, unge og voksne, til at læse løs i kampagnerne #med andres ord og #læs løs.

Nyder du Mariehønen Evigglad, Jammers Minde, punkmusik, poesi, historiens vingesus samt kendte som ukendte tekster – så er Kampagnen Med andres ord lige noget for dig.

Kampagnerne skaber opmærksomhed på de store danske fortællere – og i uge 38 er der sat skarpt på Karin Michaelis, der skrev i begyndelsen af 1920’erne og frem til 1950’erne. Karin Michaelis var bl.a. nødt til at gå i eksil under 2. verdenskrig i USA grundet hendes modstand mod nazitidens Tyskland. Mick Øgendahl vil mødes med Karin Michaelis i DR d. 17. september kl. 20.30.

Der er fokus på alle 6 forfattere i en temaudstilling i KulturArkaden, hvor der udstilles forskellige effekter, som har tilknytning til den enkelte forfatters samtid og personlige historie.

Alle er velkomne til at se udstillingen i KulturArkaden og læse løs af forfatterskaberne.