Motion på den herresjove måde

Kom til Mænds Motionsdag tirsdag den 4. juni.

Sjove udfordringer og holdånd er kodeordene, når Vordingborg Firma Sport i samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund inviterer til Mænds Motionsdag tirsdag den 4. juni. Få en anderledes idrætsoplevelse sammen med dine kammerater, kolleger og andre ’rigtige mænd’ fra lokalområdet. 

Vordingborg Firma Sport varmer i den grad op til Fars Dag, når foreningen tirsdag den 4. juni er vært for et anderledes, utraditionelt og underholdende holdløb. Flere opgaver skal løses i fællesskab, mens pulsen stiger og stiger – for udfordringerne er ikke placeret klos op ad hinanden.

Startskuddet lyder kl. 17 ved Langebækhallen i Stensved, og det er altså muligt at få en minderig motionsoplevelse sammen med kammerater og måske kolleger. Der kan for kr. 225 tilmeldes hold bestående af 3 eller 4 mænd.

Eventen er en del af Mænds Motionsdag 2019, som afvikles af firmaidrætten i over 40 byer.

Formand for Vordingborg Firma Sport, Ingolf Petersen, lader op til et brag af en aften.   

”Vi glæder os, og vi ser frem til en forrygende event. Jeg håber, at der er masser af mænd derude, som griber udfordringen – og prikker kolleger samt kammerater på dunken. Vi garanterer morskab – også for den resterende del af familien. Vi har masser af aktiviteter i stævnecentrum for både børn og voksne, og vi sørger ligeledes for god forplejning til en billig penge,” siger Ingolf Petersen.   

Skulderklap til VFS
Udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Lars Graversen, er taknemmelig over, at Vordingborg Firma Sport bidrager til udbredelsen af Mænds Motionsdag.

”Det er målet, at medarbejdere på lokale arbejdspladser og mænd generelt skal se frem til Mænds Motionsdag, fordi der venter smil på læben, sved på panden og et stærkt fællesskab. Vi tror på, vi kan skabe nogle unikke bånd via forrygende aktiviteter,” siger Lars Graversen og supplerer: 

”Dansk Firmaidrætsforbund og vores lokale firmaidrætsforeninger er altid klar med sparring og gode råd. Det gælder ikke mindst, hvis der er arbejdspladser, som kunne være nysgerrige på uforpligtende træningsforløb til gavn for den enkelte medarbejder.”  

Mænds Motionsdag  

  • Motion er og skal være for alle. Men lige den 4. og 5. juni 2019 afholder firmaidrætten – som noget nyt – Mænds Motionsdag. Der er events og arrangeret aktiviteter i mere end 40 byer landet over. Se firmaidraet.dk/mm.
  • Mænds Motionsdag i Vordingborg: 4. juni 2019 kl. 17:00-19:00. Arrangeret af Vordingborg Firma Sport.
  • Mere information: vfs.dk.