Musikskolens forårskoncerter

15. og 16. maj afvikler musikskolen de traditionelle forårskoncerter.

 

Igen i år afslutter Musikskolen sin sæson med to store identiske forårskoncerter på byen rytmiske spillesteds Stars. Koncerterne foregår tirsdag d. 15. og onsdag d. 16. maj - begge dage kl. 19.00.

 

Som sædvanligt vil koncerten indeholde en sprudlende, livbekræftende og broget buket af musikskolens mange tilbud - med vægten lagt på sammenspil. To musikalske timer i selskab med ca. 200 af musikskolens mange elever.

 

De klassiske afdelinger i koncerten består blandt andet af Guitarensemblet, harper, tværfløjter og klarinetter samt solistindslag på klaver. 

 

Musikskolens nye flagskib ”Southside Symfoniorkester”, der havde premiere på forårskoncerterne i 2017 med en imponerende flot udgave af Beethovens 5.” – ”Skæbnesymfonien”, opfører ved koncerterne i år den noget mere festlige ”Cancan” af Johann Strauss. 35 musikere vil være at finde på scenen.

 

Aftenen vil desuden byde på en lang vokale indslag med solister, duoer og trioer og flere kor.

 

I den rytmiske ende af spektret vil publikum kunne opleve en lang række bands, blandt andet ”Soulcream” med funk/rock ”Undying” med folk/rock, underholdningsorkestret ”Vordiville”, samt salsaorkestret "La Charanga”, der til lejligheden er udvidet med 2 af musikskolens kor. Der vil endvidere blive budt på indslag med elever der spiller selvkomponeret musik.

 

Koncerternes afslutningsnummer med ”Musikskolens kor & kester” bliver en opførsel af Sebastians smukke nyfortolkning af ”I Danmark er jeg født”.

 

Hvis man ikke allerede har sikret sig billet til én af koncerterne kan dette ske via Stars hjemmeside, www.stars.dk. Billetprisen er 75, kr., og koncerten er gratis for musikskoleelever.

 

Det tilrådes at komme i god tid på koncertdagene - dørene åbnes 18.30.