Ny direktør for Børn og Kultur

38-årige Jakob Thune er blevet ansat som ny børne- og kulturdirektør i Vordingborg Kommune.

Vordingborg kommune har blandt 28 ansøgere valgt Jakob Thune, som ny børne- og kulturdirektør. Han tiltræder i det nye job den 1. august.

Jakob Thune kommer fra en stilling som centerchef i Greve kommune. Her har han bl.a. haft ansvaret for Kultur og fritid samt borgerservice.

”Det er en virkelig kompetent og visionær ny direktør vi får med Jakob. Han har de kvaliteter og evner der skal til, for at stå i spidsen for det vigtige børne og kulturområde. Og det gælder både på det faglige og personlige plan”, udtaler kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune. Og tilføjer, ”Jakob har en bred erfaring fra hans tidligere job, og et skarpt blik for hvordan vi får sikret en rød tråd fra kommunens vision til det daglige virke på kommunens arbejdspladser”.

Jakob Thune siger: ”Vordingborg er en visionær kommune, og jeg glæder mig til at være med på holdet. Børne- og kulturområdet har stor betydning for mange borgere, og det er meget inspirerende at skulle arbejde med at indfri de ambitiøse mål på området. Jeg vil som direktør møde ledere og medarbejdere med et oprigtigt ønske om at lytte, inddrage og skabe resultater sammen til gavn for Vordingborg Kommunes borgere."

Jakob er 38 år og bor i Greve med sin kone og to sønner.