Ny direktør i DGI Huset Vordingborg

Kultur- og Fritidskonsulent Bjarne Malmros ansat som ny direktør i DGI-Huset Vordingborg.

En enstemmig bestyrelse i DGI Huset har besluttet at ansætte Bjarne Malmros som ny direktør.

Bjarne Malmros er 58 år og er kendt ansigt i Vordingborg. Siden 2002 har Bjarne været ansat som kultur- og fritidskonsulent i Vordingborg Kommune og inden fungerede han som viceinspektør i Vordingborg Ungdomsskole.

Bjarne er uddannet folkeskolelærer. Gennem sit mangeårige virke har Bjarne opbygget et bredt kendskab til Vordingborg Kommunes idrætsforeninger og kulturinstitutioner, han har desuden et omfattende netværk.

Bjarne var aktiv engageret i opstarten af Panteren i 2014/2015, som siden blev til DGI Huset. Efter Betina Møgeltofs fratræden pga. sygdom, har Bjarne løst en række opgaver i DGI Huset – bl.a. i forbindelse med åbningen af Vandhuset. Bjarne har derfor de bedste forudsætninger for at overtage den daglige ledelse af DGI Huset.

Bjarne Malmros udtaler:” Jeg glæder mig til at overtage ansvaret for den fremtidige udvikling af DGI Huset Vordingborg. På trods af de udfordringer, der har været i forbindelse med opstarten af Vandhuset, ser jeg store muligheder for at udvikle DGI Huset til et samlingspunkt for forenings- og kulturlivet i Vordingborg Kommune og jeg vil arbejde på at udbygge relationerne til de lokale uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet. Jeg går til opgaven med ydmyghed, men har tiltro til, at DGI Huset bliver et fyrtårn i Vordingborg Kommune”.

Uffe Nielsen, formand for DGI Huset Vordingborgs bestyrelse siger: ”En enig bestyrelse har blandt de 31 ansøgere valgt Bjarne Malmros som ny direktør. Bestyrelsen har stor tiltro til, at Bjarne med sin personlighed, erfaring, ildhu og lokalkendskab er den rigtige person til at drive DGI Huset frem og udvikle de potentialer, som DGI Huset har til glæde for Vordingborg Kommunes borgere. Bestyrelsen ser frem til samarbejdet med Bjarne”.

Bjarne tiltræder stillingen 1. januar 2019.