Ny havnerabat til sejlere

Som sejler kan du nu få den 5. overnatning gratis, når du besøger en af vores ni havne.

I Vordingborg Kommune har vi ni kommunale lystbåde havne, som vi er meget stolte af og gerne vil have flere til at besøge. Havnene har meget forskelligt at byde på, både til store og små. Så hvis du har en båd i Vordingborg kommune, så kan det være en god ide at tage på et sommertogt rundt i vores flotte kommune, og opleve stemningen. Som fastligger får du også den 5. overnatning gratis, når du besøger en af de andre havne i kommunen. Hjælp os med at sprede budskabet til dem du møder på bådebroen, også gæstesejlerne.

I nogle af vores ni havne har du byen og handelslivet få skridt væk fra bådebroen. Andre steder kan du opnå komplet ro og afslapning, med dejlige sandstrande og rolige naturoplevelser. Når du besøger havnene, så vil vi næsten love, at du får en oplevelse med hjem. Hvis du vil mærke byens liv og puls, så skal du besøge en af vores tre hyggelige købsstæder, Præstø, Stege eller Vordingborg, hvor der er rig mulighed for shopping og cafestemning. I Klintholm kan du komme helt tæt på den storslået natur omkring Møns Klint. I Kalvehave kan du komme helt ned i gear og nyde roen. Hvis du besøger Bogø Havn, så tage på en lille sejltur med vores hyggelige gamle færge, ”Færgen IDA”. Besøger du Vordingborg by, så må du ikke snyde dig selv for en tur på Danmarks Borgcenter, hvor Vordingborgs historie bliver fortalt meget levende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores havne henover sommeren. Vores havne summer altid af liv og gode oplevelser. Så selvom du ikke har en båd, så tag et smut forbi og mærk stemningen og oplev det helt særlige miljø vi har i vores havne.

Hvis du vil læse mere om vores havne, og se hvad vi har at tilbyde, så tag et kig på vores hjemmeside www.vordingborg.dk/havne