Ny tankstation indvies

Den 6. september klipper borgmester Mikael Smed snoren til den nye Shell tankstation i Business Park Vordingborg.

Fredag den 6. september kl. 13.00 klipper borgmester Mikael Smed den røde snor og byder velkommen til den nye Shell Express station i Business Park.
 
Vordingborg Kommunes formand for udvalget for Turisme, Udvikling og Erhverv, Susan Thydal, byder DCC Energi og Shell stationerne velkommen til Vordingborg Kommunes nye erhvervsområde.
 
”Vi er utrolig glade for den store interesse, der i øjeblikket er for at etablere sig i Business Park Vordingborg. DCC Energi er den første af en række store virksomheder, som klipper snoren herude. Derudover har blandt andet McDonalds og IONITY også købt grunde herude for at udnytte områdets stærke infrastruktur og den attraktive placering mellem de skandinaviske og europæiske markeder. Der er ingen tvivl om, at vi er ved at udvikle et erhvervsområde her på Sydsjælland, som er attraktivt for mange virksomheder. Det tyder godt for fremtiden. Det trækker vigtige investeringer til vores område og det skaber mange nye lokale arbejdspladser.”
 
Det er et billede, som Vordingborg Erhverv kan nikke genkendende til.
 
”Det nye Shell tankanlæg vil være til gavn for både den lokale og internationale trafik, for både erhverv og turister. Og det vil være med til at understøtte den erhvervsudvikling, der kommer til at ske ved Business Park Vordingborg. Flere grunde er solgt til transport- og logistikrelaterede virksomheder. Jeg forventer, at der i 2020 vil være op til 100 arbejdspladser i erhvervsområdet,” siger Susanne Sørensen, direktør for Vordingborg Erhverv A/S.
 
Læs mere om Business Park Vordingborg på: www.vordingborgerhverv.dk/erhvervsprojekter/business-park-vordingborg/
 
©Foto: Modelfoto