Nyrenoverede toiletter

Borgere, besøgende og turister kan nu få glæde af nyrenoverede toiletter på fire rastepladser i kommunen.

De offentlige toiletter ved fire rastepladser, er nu genåbnet efter en gennemgribende renovering.

Det drejer sig om toiletterne ved:

Udby, Hovedvejen 136, 4720 Præstø

Viemose, Præstøvej 41, 4771 Kalvehave

Græsbjerg, Mønsvej 85, 4760 Vordingborg

Askeby, Fanefjordgade 1B, 4792 Askeby

På grund af hærværk på toiletterne i Viemose og Udby sidste år, valgte kommunen at gennemgå alle fire bygninger på rastepladserne. Ved gennemgangen blev det hurtigt klart, at bygningerne trængte til en større og gennemgribende genopfriskning. Bygninger og inventar er af samme type og ikke renoveret i større stil siden etableringen i 1980’erne, hvor de blev etableret af Storstrøms Amt.

Stort set alt inventar er udskiftet. Lofter, vægge og gulve er ligeledes udskiftet til rengørings- og vedligeholdelsesvenlige og lyse materialer, der samtidig er mere hårdfør overfor hærværk.

Vordingborg Kommune håber, at brugerne vil bidrage til at holde toiletterne rene og velholdte, så alle kan få en god og tryg oplevelse, når man benytter toiletterne.

I løbet af 2018 bliver de omkringliggende belægninger genoprettet og bygningerne bliver malet.

De renoverede toiletter skal være med til at opfylde målsætningen om, at Vordingborg Kommune kan tilbyde offentlige toiletfaciliteter, som i standard svarer til brugernes forventninger. Renoveringen skal ligeledes være med til at opfylde målsætningen om rene og velholdte offentlige toiletter, som er trygge at benytte.