Nyt system til anmeldelse af jordflytning

Den 16. april 2018 får vi et nyt digitalt system til anmeldelser af flytning af jord.

Når der flyttes jord fra en ejendom, der er beliggende i et områdeklassificeret område eller som er kortlagt som forurenet, så skal det anmeldes til kommunen.
I Vordingborg Kommune har man siden 2012 kunne anmelde en jordflytning via en digital selvbetjeningsløsning, der er tilgængelig døgnet rundt.

Den nuværende løsning bliver nedlagt af producenten. Derfor skifter Vordingborg Kommune til anmeldesystemet ”Flytjord”. Det vil være aktivt fra den 16. april 2018.

Det nye system er mere tidssvarende. Eksempelvis kan du nu indtegne på et kort, hvor du vil flytte jorden fra, derefter oplyser systemet automatisk, om det er nødvendigt at gennemføre anmeldelsen til kommunen, eller om du må flytte jorden uden videre. Vær dog altid opmærksom på, at det ikke er alle steder, man må flytte jord hen.

Du kan finde systemet og oprette dig som bruger på www.flytjord.dk. Vordingborg Kommune har udarbejdet en vejledning til brug af systemet, den finder du herHer finder du også henvisninger til reglerne omkring jordflytning.