Oplev Biosfære-ideen i naturen

Fyraftens-udflugt om liv og arbejde i balance med naturen

Jens Wedele og Lone Rasmussen har overtaget slægtsgården Koster Færgegård efter Jens forældre i 2007 og driver her i dag økologisk landbrug og en campingplads. Ved siden af samler de ålegræs ind fra strandkanten, som de eksporterer til restaurering af Læsøs tanghuse.

Det er grunden til at Vordingborg Kommunes koordinator for UNESCO biosfære-projektet, Annette Tenberg, har valgt Koster Færgegård, som det første besøgssted i en serie af informationsmøder igennem sommeren med fokus på UNESCO biosfære-ideen og projektets forløb.

“Jeg tager hatten af for det store arbejde og den kreativitet, som Lone og Jens lægger i den traditionsrige gård, som de har overtaget. Den måde de udvikler konceptet med forskellige ben i landbrug, turisterhverv og den kreative niche produktion, er et godt eksempel på hvad biosfære-ideen indebærer, fortæller Annette.

Derfor er jeg meget glad for at de vil lægge gården til en fyraftens-udflugt, hvor vi får lov til gå lidt rundt og høre om de mange spændende ting, parret fortager sig. Desuden vil der være lejlighed at fortælle om UNESCO biosfære-projektet, hvad det indebærer og hvordan det kan gavne udviklingen,” siger hun.

Den første fyraftensudflugt i biosfære-projektet afholdes tirsdag den 17. maj 2016, kl.19.

Mødested er Koster Færgegård, Kostervej 86, 4780 Stege, foran campingpladsens reception.

Medbring evt. te eller kaffe.

læs mere om UNESCO biosfære-projektet eller følg os på Facebook.