Overrækkelse af Integrationspris

For første gang i syv år uddeles der i år igen en Integrationspris i Vordingborg Kommune.

For første gang i syv år uddeles der i år igen en Integrationspris i Vordingborg Kommune. Bag prisen står Integrationsrådet, som ønsker at sætte fokus på virksomheder, der fremmer kulturel mangfoldighed og integration på arbejdspladsen.

Borgmester Knud Larsen vil, onsdag den 23. november overrække Integrationsprisen 2016 til en arbejdsplads, der gør en ekstra indsats for at skabe et fællesskab på tværs af kulturer.

Baggrunden for årets Integrationspris er, at Integrationsrådet i Vordingborg Kommune gerne vil sætte fokus på arbejdspladser, der har taget særlige initiativer med det formål at fremme kulturel mangfoldighed og integration på arbejdspladsen.

Det er syv år siden, der sidst blev uddelt en integrationspris i Vordingborg Kommune.

” Efter syv år tager det selvfølgelig lidt tid, at skabe interesse og kendskab til Integrationsprisen igen” siger formanden for Integrationsrådet Farid Faizi. Han er derfor tilfreds med, at der er kommet to indstillinger til prisen.

”Vi har forsøgt at nå ud til både de private og offentlige virksomheder, og næste år vil vi annonce prisen i bedre tid. Heldigvis er det to gode ansøgninger, vi har modtaget og det var marginaler, der endte med at afgøre valget mellem dem,” siger han.

Prismodtageren offentliggøres ved prisoverrækkelsen, der finder sted onsdag den 23. november fra kl. 17-18, i byrådssalen på Vordingborg Rådhus. Der vil være en let forplejning, og være mulighed for at møde årets prismodtager samt medlemmer fra Integrationsrådet, og få en snak med dem om deres indsatser for at fremme integration af borgere med anden etnisk baggrund.

Få mere information om Integrationsrådet og deres arbejde: vordingborg.dk/integrationsrådet