Post Nord Danmark Rundt i Vordingborg 3. august

Se meget mere om ruten, holdene, trafikomlægninger, parkering mv.

Vordingborg Kommune lægger asfalt til når 3. etape af Post Nord Danmark Rundt køres fredag den 3. august.

I løbet deltager det meste af den danske elite, og en række udenlandske ryttere. Således er der blandt andet tilmelding fra Astana og Team Sunweb, lige som der deltager en lang række pro kontinentalhold og en række kontinental/landshold.

Når det 787 kilometer lange og spændende cykelløb rammer Vordingborg Kommune fredag den 3. august, gælder det en 178 km. lang rute fra Næstved til Vordingborg. En rute som går over både Præstø, Møn og Langebæk inden den efter flere rundtrækninger i Vordingborg by sidst på eftermiddagen slutter på Slotstorvet, hvor vinderen kåres. Og der er rigtigt mange muligheder for at overvære løbet uanset hvor i kommunen du er.

Noget af det store forberedende arbejde går ud på, at sikre, at borgerne informeres om de trafikomlægninger der sker når de mange cykelryttere kører gennem kommunen. Ikke mindst i Vordingborg by er der rigtigt mange, der i kortere eller længere tid, bliver berørt af omlægninger og reguleringer af trafikken. Derfor har 5600 borgere modtaget post 📬– enten i deres E-boks eller som brev, som oplyser om hvor og hvornår der er trafikomlægning/regulering, og hvor de kan parkere deres bil.

Og selvom nogle måske kan føle det lidt irriterende, at man ikke lige kan køre hvor man vil, og når man vil, håber vi selvfølgelig, at alle har forståelse for de trafikreguleringer, der er nødvendige, når et så stort arrangement løber af stablen.

Du kan se meget mere om 3. etape af PostNord Danmark Rundt på http://vordingborg.dk/postnord-danmark-rundt/