PostNord Danmark Rundt 2018

Vordingborg Kommune får besøg af cykelløbet PostNord Danmark Rundt, når feltet besøger Møn og Vordingborg.

På et pressemøde den 7. december præsenterede Danmarks Cykle Union og Løbsdirektør Jesper Worre ruten for PostNord Danmark Rundt 2018. Her blev det afsløret, at 3. etape af det stjernespækkede cykelløb kommer til Møn og får mål i Vordingborg den 3. august.

Borgmester Michael Seiding Larsen glæder sig over, at PostNord Danmark Rundt kommer til Vordingborg Kommune:

"Det er dejligt, når vi bliver tilbudt at deltage i afviklingen af Danmarks største professionelle cykelløb. Den store mediedækning af løbet er med til at sætte Vordingborg Kommune på landkortet endnu en gang. Besøget af PostNord Danmark Rundt er i tråd med Vordingborg Kommunes vision om at skabe en unik eventkultur og giver en rigtig god mulighed for at vise Vordingborg Kommune frem, når rytterne skal køre gennem vores hyggelige byer og smukke natur.”

Undervejs på etapen kommer feltet også ud til Møns Klint og kører en rundstrækning på Møn. Herefter går det ind mod Vordingborg, hvor opløbet ad Færgegårdsvej slutter med mål på Slotstorvet.

”3. etape fra Næstved til Vordingborg køres i varieret terræn med mange små og kringlede veje. Blandt andet venter der rytterne en fire kilometer lang grusvej op forbi GeoCenter Møns Klint. Det bliver vildt og underholdende at følge,” siger Løbsdirektør Jesper Worre om 3. etapes rute.

Selve afviklingen af løbet vil have betydning for trafikken flere steder i kommunen. Der vil komme mere information om trafikken, når vi kommer nærmere løbet.