Sommerbussen på Østmøn kører igen

Tag sommerbussen til Klintholm Havn. Herfra kører sommerbussen til Geocenteret og Liselund Slot.

Igen i år er bussen med linjenummeret 678 klar til at tage hul på en ny sommersæson på sin rute imellem Klintholm Havn, Geocenteret og Liselund Slot. Bussen kører i år fra mandag den 30. april til søndag den 23. september på alle ugens dage imellem kl. ca. 9-17. Der er afgang hver time fra Klintholm havn. Du kan finde afgangstiderne i Rejseplanen.  

Fra Klintholm Havn kører bussen ad den sydlige kystvej igennem Kraneled og Busene, hvor du har en enestående udsigt ud over Østersøen.
Herfra fortsætter den igennem den smukke Klinteskov til Geocenteret. Her kan du vælge at stå af for at besøge centeret, eller måske få en god gåtur med motion op og ned ad de mange trapper til Klintestranden og vandet.
Bussen fortsætter til Liselund Slot, hvor du kan vælge at stå af med en medbragt madpakke, og et tæppe til opdækning på en af de skønne plæner i den store have.
Du kan også vælge at lade dig traktere i restauranterne på Slottet eller på Geocenteret.  Bussen kører hjem igen til Klintholm Havn over Sømarke.
Hele rundturen i bussen varer 57 minutter.

Det er let komme til Klintholm havn med offentlig bus:

  • Hvis du bor i Stege tager du buslinje 667, som kører til Klintholm Havn. Du står af i Klintholm havn og skifter til bus 678, som kører 2 minutter efter.
  • Hvis du bor i Vordingborg kan du tage med bus 661R til Stege, hvor du skifter til 667, som på de fleste afgange kører få minutter senere.
  • Hvis du kommer med toget til Vordingborg fra København kan du springe på 661R, som afgår få minutter efter at toget ankommer.
  • Klintholm havn er også et besøg værd, hvis du alligevel skal vente på bussen eller hvis du beslutter at tage en senere bus . Her kan du stadig opleve atmosfæren af fiskerihavn, som blandes med aktiviteter fra lystbåde og fra havfiskerne, som ankommer fra hele Sjælland med deres store trollingbåde på trailere. Du kan også opleve de nye aktiviteter, som i år vil blive startet som forberedelse på, at havnen er udnævnt til servicehavn for vindmølle-eventyret på Kriegers Flak. Klintholm havn tilbyder såvel gode restauranter som liv og atmosfære. Eller du kan tage en tur langs den fine sandstrand og et bad i bølgen blå…

Tag busserne på tur ud i oplevelserne på Møn. Der venter oplevelser og en speciel atmosfære. Og det er lettere og smukkere end du tror...