Stor fest slutter Steges jubilæumsår

Der skrues helt op for underholdningen på kulturnatten i Stege den 3. november.

Steges 750 års jubilæum sluttes af med et brag af en fest den 3. november 2018 i Mønshallerne.

Dagen starter med en varm velkomst af Borgmester Mikael Smed, når han kl. 13:30 står for den officielle åbning af arrangementet. Når Kulturnatten er åbnet, så vil formanden for Komiteen for Steges 750års købstadsjubilæum for første gang nogensinde uddele årets Møn-Sjæl-Pris. Når prisen er uddelt vil der være stort kaffe og kage bord med en stor Karen Volf kagekone pyntet med slik. Der er kage til de første 750 gæster.

Flere lokale og kreative ildsjæle har sagt ja til at bakke op om festen, og give smagsprøver på, hvad deres kreative fællesskaber handler om. Der vil både være sang, danse og musik.

Blandt andet kommer Folkekoret, Møns gospelkor og ikke mindst Jakobsen Trio, og giver deres bud på en musikalsk oplevelse.
Salsatøserne kigger også forbi og giver en smagsprøve på det at danse salsa. En dans der få gang i fødderne og sætter blodet i kog, når de cubanske og latinamerikanske rytmer lyder. Alle er velkommen til at deltage i dansen,

Hvis du vil læse mere om hvordan du kommer med, samt se det fulde program for den stores fest dag, så besøg www.stege750.dk

Du kan stadig nå at stemme på årets Møn-Sjæl 2018. Der er 14 nomineret, og du kan stemme på dem på www.moena.dk/mad-ogmusik eller på jubilæets Facebook side.